Tuesday, January 18, 2011

Akupunktuur taastab sinu energiavoo

PUHAS  ENERGIA PLUSS
Inimese füüsilise keha meridiaanide tasakaalust välja viimine põhjustab loomuliku energiavoolu blokeerimise nii elutähtsate organite kui  kudede ja rakkude vahel. Keha töötab selleks, et ühendada neid energiavoole. Ilma kõrvalise abita on harva, kui üldse võimalik saavutada meie kehas optimaalne tasakaal tasemel, mis säästaks energiat, kontsentratsiooni, vastupidavust ning + ja -  seisundit (Yin ja Yang). Kasutades CieAura PureEnergy (PuhasEnergiaPluss) kleebiseid, näeme ja tunneme, et keha meridiaanid tasakaalustuvad, vabanevad blokeeringutest ja energiavoolud hakkavad vabalt liikuma.
 Kas olete kuulnud kunagi lugusid tavalistest inimestest tavaliste füüsiliste võimetega, et nad võiksid tõsta autot, kui keegi on selle alla jäänud? Küsimused ja vastused. Tänu kleebiste omadustele on paljud USA sportlased asunud kasutama neid nii oma sportliku vormi parandamiseks kui vigastustest tekkinud valude leevendamiseks, nende seas on Lisa Leslie,  Colt McCoyElvin Hayes ja paljud teised tipp atleedid.
CieAura PuhasEnergia kleebised toimivad samal põhimõttel.
Energia tooteid võib näha kõikjal. Energiajoogid, snäkid, energiakapslid ja paljud teised tooted tõstavad lühiajaliselt energiataset, täites kaupluste ja apteekide riiulid. Enamus neist toodetest sisaldavad glükoosi (teatud tüüpi lihtne süsivesinik / suhkur), mis annab ajutise energiatõusu. Inimese keha armastab süsivesikuid, kuna need on kergeimad energia tootmise komponendid. Aga kui energia tõstmiseks tugineme süsivesikute täiendavale tarbimisele, siis me ei võimalda oma kehal toota energiat palju paremast energiaallikast, rasvast. Rasv sisaldab rohkem energiat kui süsivesikud, kuid kehal on rasva raskem töödelda. Süües kummalisi energiatooteid, väldime sellega keha võimet ümbertöödelda rasvu, mis põhjustab  keha kaalu tõusmise.

CieAura Puhas Energia Pluss kleebised võimaldavad tervikliku ja tervisliku alternatiivi praegustele energiatoodetele ilma kaloreid juurde andmata. Kasutades akupunktuur punkte, Cieaura kleebised keskenduvad keha vastupidavuse ja energia suurendamisele. Kleebised on läbipaistvad ja mittetransdermaalsed, mitte midagi ei tungi organismi. Kleebised on 100% looduslikud ja erinevalt praegustest tootedest ei küllasta keha suhkruga, mis põhjustab rasvumist.
Kui  keha tunneb ennast väsinuna siis juhtub see tavaliselt seetõttu, et kehas toimuvad  energia ümbersuunamised. Keha energia läheb tasakaalust välja, takistades sellega energia efektiivset tootmist. Keha tundub olema unustanud oma energiavarud (rasvad), kuna  on liiga hõivatud teiste asjadega. CieAura PuhasEnergia kleebised tasakaalustavad keha, mis on sarnane akupunktuuriga ja kaotab vajaduse lisada oma dieeti "energia" kaloreid.
FAKTID
1. Asetage CieAura kleebised akupunktuuri punktidele vastavalt kõrvalolevale pildile. Teised punktid asetsevad randme siseküljel ja jala siseküljel keskel, sääreluu kõrval.
2. Võimalik on kasutada ja kombineerida mitmeid erinevaid CieAura kleebiseid.
3. CieAura kleebiseid võib  paigutada keha mõnemale poole.
4. Kleebised ei ole transdermaalsed ehk  midagi ei tungi kehasse.
5. Pure Energy Plus (Puhas Energia Pluss) kleebiseid saab kasutada orienteeruvalt 48 tundi.
6. Kui te kasutate ravimeid, siis pidage nõu oma arstiga enne kleebiste kasutamist.
7. Pure Energia Plus kleebiseid on vaja kanda vähemalt 4-5 päeva nädalas, et hoida kehas püsivalt tasakaalus.

8. Parimad tulemused saavutate kui  keha on korralikult hüdreeritud (tarbite ca 1,5 l puhast vett päevas)
9. Ärge hoidke kleebiseid taskus, kuna need aktiveeruvad iseenesest 5-8 cm kaugusel kehast.
10. Hoidke kleebised eemal tugevatest magnetitest kuna need võivad tühistada kleepsude toime.

                                     KLEEBISTE PAIKNEMINE KEHAL

PureEnergy plus kleebised tasakaalustavad keha loomuliku energia, mistõttu on sul rohkem energiat, vastupidavust ja mõtteselgust kogupäeva jooksul. Inimesed reageerivad erinevalt kleebiste paiknemisele kehal. Soovitatakse, et te prooviksite kleebiseid erinevatel akupunktuur punktidel, et selgitada välja millised töötavad teie jaoks paremini. Kõrvaloleval joonisel on 4 põhilist PureEnergy kleebiste paiknemise kohta kehal. Lisaks nendele on veel mitmeid paiknemise kohti kuid need töötavad 90% inimestest. Lisa asukohtade osas konsulteeri litsenseeritud akupunkturistiga. Iga kahe päeva tagant vaheta kleebise asukohta.
Pure Energy plus kleebiseid on võimalik tellida on-line poest

No comments:

Post a Comment