Tuesday, January 18, 2011

Unetus asenda rahuliku unega




RAHULIK  UNI

Unetus  on tõsine oht tervisele. Uuringud näitavad, et halb uni suurendab  krooniliste haiguste ohtu ja arstid on ammu jõudnud järeldusele, et une puudus võib nõrgestada immuunsüsteemi. Isegi väike une kaotus  võib vähendada immuunsüsteemi reaktsiooni haigustele ja vigastustele. Nagu toit, mida me sööme ja õhk, mida me hingame nii kosutab puhkus keha ja annab energiat.

Uuringud San Diego Ülikoolis  näitavad, et kroonilised uneprobleemid lühendavad keskmist eluiga enam kui 10 aastat.  Umbes kolmandikul Ameerika Ühendriikide elanikest on raskusi öise väljapuhkamisega.
Müügil leidub palju tooteid, mis aitavad inimestel magada, kuid enamus on ravimid, millel on võimalikud  soovimatud kõrvaltoimed nagu lühiajaline mälukaotus,  füüsiliste võimete langus ja pikaajaline sõltuvus ravimist. Paljud tippsportlased on kinnitanud akukleebiste tõhusust.

Tänapäeval on suurenenud mõistmine puhkuse tähtsusest terve immuunsüstemi säilitamiseks ja  arvatakse, et rahulik uni võib vähendada südamehaiguste, artriidi, diabeedi ja muude haiguste riski. Mõned uuringud soovitavad, et korrapärane uni võib aidata isegi kaalujälgimist.
CieAira Hologrammilised kleebised Rahulik Uni on ohutud ja  uus  lähenemisviis rahuliku öise väljapuhkamise saavutamiseks. Cieaura kleebised on ohutud ja loomulik alternatiiv.

CieAura kleebised Rahulik Uni võimaldavad rahuliku öise une.
Cieaura kleebised Rahulik Uni (RestQuiet) töötavad mitte-transdermaalsed stimuleerides keha elektromagneetilist välja. Kleebised  ei sisalda mingeid ravimeid, seetõttu ei ole seotud ravimite jääknähtude või kõrvaltoimega.
Kleebised Rahulik Uni ei pane teid magama, kuid need võimaldavad sügava ja rahustavama une. Selged unenäod on märgiks, et kleebised töötavad.
Rahuliku Une kleebised võivad vähendada või täielikult kõrvaldada ärritava öise norskamise.
Rahuliku Une kleebised võimaldavad puhata öise une ajal välja ja te ärkate üles  väljapuhanuna ja energilisena
Rahuliku Une kleebised aitavad parandada teie tervist ja immuunsüsteemi  sügava öise väljapuhkamise kaudu.

Faktid
1. Võib kasutada mitut  CieAura RestQuiet kleebist samal ajal.
2. Kleebiseid on võimalik paigutada pea mõlemale poole.
3. Cieaura kleebised on  mitte-transdermaalsed ehk mitte miski ei sisene organismi.
4. Kleebiseid RestQuiet võib kasutada korduvalt; 16-24 tundi kombineeritult.
5. Kui tarvitate ravimeid, konsulteerige oma arstiga enne kleebiste kasutamist.
6. Parima tulemuse saavutamiseks kasutage kleebiseid Rahulik Uni (RestQuiet) igal ööl. Kui tulemusi ei ole esimesel öösel jätkake nende kasutamist vähemalt nädala jooksul.
7. Harvadel juhtudel, kui te kasutate kleebiseid esmakordselt, võib tekkida kerge ajutine peavalu  keha detoksifeerimise tõttu.
8. Ärge hoidke kleebiseid taskus. Need aktiveeruvad paiknedes lähemal kui viis sentimeetrit kehast.
9. Hoidke kleebiseid eemal tugevatest magnetitest kuna need võivad tühistada kleebiste toime.
10. Kleebiste kasutamise ajal on oluline keha hüdroerimine ehk joo päevas vähemalt 1,5 liitrit puhast vett.

Enim kasutatud kohad RestQuiet kleebiste kasutamiseks on juuresolevatel piltidel. Tuletame meelde, et RestQuiet kleebised ei pane teid magama vaid võimaldavad teie kehal siseneda rahuliku ja sügava une seisundisse kui uinute.

Rahulik Uni (RestQuiet) kleebiseid on võimalik osta siit:
Küsimused vastused Cieaura kleebiste kohta leiad siit: KKK

Need seisukohad ei ole hinnatud FDA (Ameerika Ühendriikide Toiduainete ja Ravimite Amet) poolt. CieAura tooted ei ole mõeldud mõne haiguse või vigastuse diagnoosimiseks, ennetuseks, tervenduseks või ravimiseks.

No comments:

Post a Comment